VLOGG - Har alla tjejer fejkat med killar....?!

  visningar 308,966

Bianca Ingrosso

4 månader sedan

- Videon är i betalt samarbete med Tanrevel -

Rabattkoden: BIANCA ger er 20% rabatt på Tanrevels hemsida i 48h.

Länk till Tanrevels hemsida:
bit.ly/Bianca_Tanrevel_jan2021

Kommentarer
Alva H
Alva H 3 månader sedan
Lovisa har verkligen tappat all dialekt? Asså VERKLIGEN
Theswedishgamers
Theswedishgamers 3 månader sedan
In och prenumerera på våran kanal om ni har ett intresse av gaming och mörk humor 💯
bigbo No home
bigbo No home 3 månader sedan
Vem skada dig
Vanessa Schneider
Vanessa Schneider 3 månader sedan
Anledningen till att killar ljuger är för att de anpassar sig efter tjejer. Tjejer är inte direkt kända för att kunna hantera sanning och verklighet om den inte doftar fint, är vacker och känns bra. Jag tror också ärligheten kommer med åldern, framför allt unga tjejer har skitsvårt att ta minsta kritik, så killarna tassar runt på äggskal, och blir sedan anklagade för att ljuga. Eller som den gamla klassikern lyder: "Älskling, ser min rumpa fet ut i de här byxorna?" Damned if you do, damned if you don't
Ella Johansson
Ella Johansson 3 månader sedan
Kan inte skriva kmt i nyaste videon men undrar bara om du kan gör en video där du ger lite bra tips och förslag om mens och när man har de o så??? PS älskar dig finis❤️❤️
M M
M M 3 månader sedan
Bra att du tar hand om dig själv ljusets väg och lyckans väg är den enda vägen❤️ tror på dig
Ea Va
Ea Va 3 månader sedan
det gjør vondt å vokse, og få konstruktiv kritikk.. men å ikke være villig til å ta det.. er kanskje ikke best for noen av oss?
Ea Va
Ea Va 3 månader sedan
Nei, B, du prøver, men kanskje hvis du hørte på hva vi sa, istedet for å ta det som kritikk, så hadde vi ikke vært på samme sted som vi var for 2 år siden.. selvom du blir rikere, betyr ikke at du vokser som person.
Ea Va
Ea Va 3 månader sedan
uch.. at du fjernet kommentar feltet på nye videoen.. vi visste det var slutt, vi visste alt det der.. du har det bedre uten han, han har det bedre uten deg.. ikke gå tilbake tilhverandre, please, les om traume bonding.. kan du snakke om annet enn pms når det kommer til underlivet på kvinner.. blyglepper etc, DER har du det ungdommen i dag lurer og tviler på ikke pms og deoDOC lukt som ødelegger ph'en i underlivet.. forklar for meg hvordan en spray med lukt og parfyme, skal få ett underliv som ikke er som ett panser, å lukte bra.. ? vi er sensitive der nede, trenger ingen parfyme eller godlukt for å leve, det de fleste trenger er: å vite at ikke bruk såpe i underlivet, har du en lukt du ikke kjenner igjen der, ta ph balanserende melkesyre bakterie piller eller snu kosten, eller velg EN å ligge med.. bruk kondom.. ikke deofuckingdoc.
kennelexplicit
kennelexplicit 3 månader sedan
Finns inget bättre för en strulig (trög) än magnesium. Ta på kvällen så sover du bättre också. 👍
Ella Dahlgren
Ella Dahlgren 3 månader sedan
De e ingen cirkus be din klippare tagga ner och vara mer Bianca
Mira-li Söderberg
Mira-li Söderberg 3 månader sedan
VAD HÄNDE MED DEN ANDRA KLIPPAREN! Detta känns inte som du.... älskar dig o dina videor, MEN detta är lite rörigt. Zoomar in hela tiden typ 20 olika låtar i en video o så. FÖRLÅÅÅÅT! älskar dig iaf
Elisa Gashi
Elisa Gashi 3 månader sedan
Tror du bianca att ni kommer att skäppa basprodukter som tex concealer, primer och foundation? Det hade varigt en stor stor succe
Izabella Almstedt
Izabella Almstedt 3 månader sedan
Varför pratar du inte om/nämner alla skönhetsingrepp du gör?
Animal Lover
Animal Lover 3 månader sedan
Vet inte om det bara är jag men det ser ut som att du gått ner väldigt mycket i vikt från tidigare år. Just generally worried about you med bulimin och allt.
Paola Burotto
Paola Burotto 3 månader sedan
Vloooooggg nuuu please, ruttnar utan dina vloggar 😭 Chillvlogg, städvlogg, gråtvlogg, inredning, organisering, smink, hudvård, vänner, familj, vaaad du vill. Saknar dina vloggar ❤️ märks det eller :) Puss o kram
Stella Lova
Stella Lova 3 månader sedan
Heej! mitt namn är Stella Jag har följt dig länge nu och jag älskar allt du gör, du är så grym!!🥰🥰 Jag håller själv på med sociala medier och har hållit på i ca 2 år nu, men det går så sakta! Jag förstår om du inte har tid eller inte vill, jag har börjat uppdatera minst 3 gånger i veckan på min SEcycle kanal som heter: Stella Lova men det känns som inget händer, det skulle betyda så mycket om du skulle vilja ge mig en liten Sh och sprida att jag har en SEcycle kanal som heter Stella Lova💞💞 Du behöver absolut inte!!❤️❤️
Elsa Berggren
Elsa Berggren 3 månader sedan
De såg ut som Lovisa var flintskallig omg vad chokad jag blev
Ellie Alfredsson
Ellie Alfredsson 3 månader sedan
Du är Bäst ❣❣❣🤗❤
Nississy
Nississy 3 månader sedan
Klippningen i den här videon är nog den värsta jag någonsin sett.. Den gör en sjukt stressad, saker är konstigt klippta och inzoomade. En del saker är bara fruktansvärt pinsamt. Intressanta och viktiga saker som ni tar upp blir förlöjligade. Bianca du är så himla fin men denna video är klippt, stannad och inzoomad i konstiga positioner så att du ser konstig ut. Du är så sjukt mycket finare än detta. Och som sagt hela era personligheter blir verkligen så fruktansvärt felklippta. Vanligtvis blir man lugn och innehållet är intressant så att man vill se allt allt allt men pga redigeringen får man blunda istället.. och ändå stör ljudeffekterna..
WIndows 93
WIndows 93 3 månader sedan
Hej Inge Grosso här född Persson.
BMW Old School
BMW Old School 3 månader sedan
Coronavirus hostan
Sandra L
Sandra L 3 månader sedan
ELSKER at følge med i dine vlogs! Du er en så ærlig og inspirerende forbillede! Hilser fra Danmark
anna anna
anna anna 3 månader sedan
Vi är många som älskar dig Bianca, glöm inte det. Fokusera på det som är bra! Förstår att du har det jobbigt som alla andra, men VI ÄR många som fucking ÄLSKAR dig precis som du är. Har sagt det förut och säger det igen...kan inte du och TanbyKlara göra något ihop? Hänga, göra videos, dricka shots, bara vara härliga ihop. Hon är ett riktigt lyckopiller och jag tror att hon vore rätta tjejkompisen för dig. Ni två är dessutom historiens vackraste kvinnor. Och så Alice förstås, hon kommer inte långt efter er. Så! Ring Klara och bara görT! Hon kommer att få dig att må bäst! Hon är så jävla rolig dessutom och ni båda har härlig humor! Take a chance woman!
Ludwig Holmstedt
Ludwig Holmstedt 3 månader sedan
Snälla byt klippare det känns inte som Bianca
Juelina Hedvall
Juelina Hedvall 3 månader sedan
Alltså Bianca Ingrosso Hur tänker du du får din mamma att gråta Fattar du ingenting du fick en äldre person att gråta Ja ja det i alla fall Nordea ränta vänta
Jan Jan
Jan Jan 3 månader sedan
Min utomjordiska vän Älskar dig han säger att vi människor är knäppa när vi rengör huden Ni kan leva i 120 År Men bara om ni äter Mikrokristallin Cellulosa från Tall
WIndows 93
WIndows 93 3 månader sedan
Biancas glansiga ögon på Talang..skriken.. man tror att man är i en rökfylld opiumhåla..Zärra som aldrig slutar gråta och Silléns världs kännedom plus lille David som klappar om alla bara lönen kommer.
June Gem
June Gem 3 månader sedan
Såg att du skaffat invisalign, haft de sedan 2019 och det finns en bra grupp på fejjan "invisalign support group", ibland blir man bara så trött på dom så man behöver pepp. Ser mycket negativa kommentarer btw, empowered women empower women, kom ihåg det bitches.
Sorpa
Sorpa 3 månader sedan
Klagar på att killar är uppmärksamehtskrävande när man själv är influencer. Vilket är ett "yrke" där själva grejen går ut på att man vill få bekräftelse och prenumeranter. Har man dessutom hängt med lite i biologin och har haft sex så vet man att tjejer inte kommer lika lätt som killar och att orgasm via penetration är svårare. Det är allmän kunskap vilket jag antar är en brist på i storstäderna oavsett kön.
lola lanèr
lola lanèr 4 månader sedan
9:02 varför apple på tvn lol
Jessica
Jessica 4 månader sedan
Såå fint sovrum! Lamporna 😍😍
aaa aaa
aaa aaa 4 månader sedan
bete dig bättre mot morshan
Madeleine Wigren
Madeleine Wigren 4 månader sedan
Sitter och kollar på Wahlgrens värld S9 avsnitt 5 och ser dig sitta i fönstret. Rökar du? Isåfall kan du lika gärna göra det öppet istället för att dölja det. För spelar en fin och proffsig "kvinnan" Men beter dig vidrigt mot din mor. Och hur kan man bete sig så till sin egen mamma, det är helt sinnessjukt och ett riktigt vidrigt beteende ifrån "vuxen" människa. Man tappar all respekt för dig totalt. Jag skulle aldrig kunna säga så till min mamma. Nä fy fan, du har fan ingen respekt mot henne. Säger du så till di egen pappa också? Nä fy fan Bianca.
kathleen schoultz
kathleen schoultz 4 månader sedan
JAG ÄLSKAR REDIGERIGINGEN
Linne Llinder
Linne Llinder 4 månader sedan
Det känns inte så seriöst
Linne Llinder
Linne Llinder 4 månader sedan
Nej för redigeringen
Laveen Nabi
Laveen Nabi 4 månader sedan
Bra vlogg men redigeringen känns som de där 13 åringarna som redigerar sina youtube videos.
Monja Björvang
Monja Björvang 4 månader sedan
Idag fyller jag år☺️ btw du är min största idol❤️❤️
Yeet
Yeet 4 månader sedan
Noa älskar dig och din kanal!
Nina Waldreus
Nina Waldreus 4 månader sedan
Saknar vlogg från dig 😢 när kommer en ny?? Längtar ❤️ kram
Emil Sundqvist
Emil Sundqvist 4 månader sedan
Hej Bianca jag ser på WAHLGRENS VÄRLD varenda avsnitt. ni på WAHLGRENS VÄRLD är så bra. och vad fin lägen-het Benjamin har.
Emil Sundqvist
Emil Sundqvist 4 månader sedan
även din Bianca!
WIndows 93
WIndows 93 4 månader sedan
Kvällens talang är bölande Zärra fick dansspader..Edward berömmer alla Sillén..grät. Bianca pilla under bordet hade ett sjå med stela botox läppar o 2 kilo spackel. Herr Batra lismar med för en mille. haha kändis WM på Benjis restaurang med bidragstiggarna och rökande Molly o Bettan Bryant..
wenche rubach
wenche rubach 4 månader sedan
glad i dere💕✌🤘🖤
Johnny
Johnny 4 månader sedan
Jättekonstigt att Bianca inte kommenterar en enda person här. Är hon för stor eller vad?
Marina Ringstrom
Marina Ringstrom 3 månader sedan
@Achilles94627 alltså det är ju bra att hon får många positiva kommentarer också o jag hoppas att hon faktiskt har sett dem så att hon ser att det är väldigt många som tycker om henne eftersom det tydligen varit många som varit elaka mot henne i andra vloggar o i andra sammanhang.
Achilles94627
Achilles94627 3 månader sedan
@Marina Ringstrom Så många dåliga kommentarer? Jag ser bara de positiva. Allt jag ser är "Du är såå fin!, Älskar dig!, Du är den bäste!", osv. Hon kanske tar bort de dåliga?
Marina Ringstrom
Marina Ringstrom 3 månader sedan
@Achilles94627 Jo men hon har ju sagt i sina vloggar att hon fått så många dåliga kommentarer så att hon inte ens läser kommentarerna längre o då har hon kanske inte sett de positiva i de senaste vloggarna o att det kanske är därför hon inte svarar längre.
Achilles94627
Achilles94627 4 månader sedan
Jag har ofta tänkt samma sak. Under varje video skriver många hur mycket de älskar henne, men det verkar som om hon inte har tid att svara en enda gång. Konstigt varför man vill att skriva något överhuvudtaget?
Johnny
Johnny 4 månader sedan
@Kape 351 Helt uppenbart. Annars hade väl vem som helst reagerat på att 90% av kommentarerna handlar om kvaliten på klippen. Och detta kan man ju ha åsikter om...
Utter Gaming
Utter Gaming 4 månader sedan
Hej Bianca ses i talang! Om något år! 😉
WIndows 93
WIndows 93 4 månader sedan
Vid ekonomi crash får Pernilla stå vid stadion o tigga medan Bianca suger ut botox o säljer live medan Benjamin gråter med arga snickaren. Sofia med i alla program Wifstam leker feta leken med Nutella schampo.
WIndows 93
WIndows 93 4 månader sedan
Hur i hell kan en bulimi person äta på 4 ställe. Botox stela läppar o super spacklad ...herregud va dom ljuger...bara dessa samhälls tiggare.
Josefine Guld
Josefine Guld 3 månader sedan
Bulimi är ju dock en människa som överäter
Amilia och Johanna
Amilia och Johanna 4 månader sedan
Älskar detta, så genuin framför kameran. Vi har precis börjat och gör vårat bästa! Kolla gärna in på vår kanal!😌😌
M
M 4 månader sedan
Sjukaste att Alice Stenlöf opererat brösten!!
EDITS
EDITS 4 månader sedan
Tycker Coronahanteringen i Sverige är sjukare faktiskt.
Agnes Cambier
Agnes Cambier 4 månader sedan
Alla som skriver att de inte gillar nya redigeringen, jag gillar inte heller den men vill ni att Bianca ska säga ”Kan du redigera lite bättre på mina videos” till sin klippare? Ni som skriver att ni inte gillar det, ni får göra det men jag bara undrar varför för att Bianca kan ju inte göra något åt det om ni förstår:)
Håkan Eriksson
Håkan Eriksson 4 månader sedan
Ankläppar
Matilda Bergljung
Matilda Bergljung 4 månader sedan
Ta kritiken ni fått på denna video och även den video innan denna!! ☺️ det känns inte som samma sak längre 🥲
Chaqueline Johansson
Chaqueline Johansson 4 månader sedan
Hatar verkligen nya klippningen. Har sett din kanal som en ångestdämpande, lugnande och rofylld frizon där man kan gå in för att få lite sinnesro. Men nu ger det totalt motsatt effekt :(
Madeleine Moberg
Madeleine Moberg 4 månader sedan
Vad är det med Philippe som får dig att hålla fast vid honom? ❤️ En ärlig och lite mognare fråga kanske, men om han inte vill bli pappan till dina barn, efter alla år (vad vi allmänheten och fansen vet), satt en RING på ditt finger, gör eget "matprogram" genom kändisskapet med Wahlgrens och helst grimaserar samt trycker ned dig lite "passivt aggressivt" så är frågan adekvat. Din pappa och din pojkvän påminner om varandra i sättet. Och ingen psykolog lär våga säga sanningen så med risk för att få en borste i skallen så säger jag det åt de, -he is not that into you". Ibland är det kombon som inte bär frukt och vi tjejer som försökt "vinna våra pappisar" gör samma sak med pojkvännerna. Du och alla andra förtjänar att ÄLSKAS för de vi/ni/DU är! Kramen secycle.info/lift/video/bICdrI90gLiMrK0
Sandra Staljon
Sandra Staljon 4 månader sedan
Vart är den stickade grå/blåa tröjan från?
Ettvåtre
Ettvåtre 4 månader sedan
Skriver som alla 1000 andra personer, redigeringen är fruktansvärt! Den är inte rolig för 5 öre. Sjukt konstig. Typ lika överdrivet som Alice vloggar var/är. Snälla byt klippare!! :(
Alias Persson
Alias Persson 4 månader sedan
Ska ingen hata på att dom kränker killar om sex och hångel och vidare
LineaNallenFirehall
LineaNallenFirehall 4 månader sedan
Klippningen? Vad har hänt? Nej tack inte jätte bra. Inget illa menat mot personen som klipper dina videos men asså hen kan ju inte ens klippa
Bergfjärt Hej
Bergfjärt Hej 4 månader sedan
Hahahahaha tänk om killar hade pratat så om tjejer som ni gör om killar, men i detta feministiska samhälle är allt ok så länge man är tjej, SPYR
Elisabeth Carlsson
Elisabeth Carlsson 4 månader sedan
Talang har blivit ett barnprogram, ni använder samma ordförråd till alla deltagare. Med det sagt sluta prata sex hit och dit och vem som är sexig mm. Du behöver inte yttra dig om vilka du känner eller tycker är sexiga utan sköt dit jobb professionellt. Tack jag skäms här hemma framför tv skärmen.
WIndows 93
WIndows 93 4 månader sedan
Talang juryn yr i mössan och Caia påtänd. Feta Finer grät och spelade Allan...
Kent-Inge Torbjorn Jacobsson
Kent-Inge Torbjorn Jacobsson 4 månader sedan
Jag har aldrig träffat någon av er i verkligheten och därför är det svårt!
Kent-Inge Torbjorn Jacobsson
Kent-Inge Torbjorn Jacobsson 4 månader sedan
Jag råkade skicka utan att vara klar, men iallafall önskar jag mig ett fast förhållande med dig eller med Klara och jag klarar inte bestämma mig för vem jag passar bäst ihop med. Många kramar kinge!
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson 2 månader sedan
Fan vill du det för?
Kent-Inge Torbjorn Jacobsson
Kent-Inge Torbjorn Jacobsson 4 månader sedan
Hej Bianca jag har problem jag älskar både dig och Klara.Ni är ganska olika och jag vet inte vem jag passar bäst ihop med, jag tar absolut inte dig för given och inte Klara heller men jag hoppas på någon av er och jag är beredd på att skapa en familj igen det skulle kunna vara en nytändning och mysigt. Man orkar mycket mer med barn än vad man gör utan barn. Man hinner med mycket mer
WIndows 93
WIndows 93 4 månader sedan
Äcklet på tv ikväll med interpol efterlysta Dawn Finer..knubbe Edward o skrattande David. 22.00 mer om Sarahs Crowd1 på Svenska Nyheterna.
Marina Ringstrom
Marina Ringstrom 4 månader sedan
Bianca Jag menade inte att vara taskig mot dig för jag tycker du är fin sminkad eller osminkad även om jag inte tycker om allt du säger men så är det väl för alla o jag tycker att du har rätt att dela med dig av det du känner att du vill dela med dig av o speciellt eftersom att det är din vlogg då är det ju du som bestämmer vad du vill säga.
Emma Karlsson
Emma Karlsson 4 månader sedan
Kunde inte se klart, men snälla vad har hänt.... byt tillbaka..
Hanna Ziane
Hanna Ziane 4 månader sedan
Fast jag har märkt, har varit tsm med min pojkvän som jag älskar till döds. Allt blir fan bättre när man älskar människan 😄❤️
Hanna Ziane
Hanna Ziane 4 månader sedan
Skaffa er en norrländsk man båda två. Finns riktiga guldkorn. 👌🏼
Josefin Löfgren
Josefin Löfgren 4 månader sedan
Hur ofta gör du dina läppar för du har bra put nu?! Trist att man inte kommer fånigt svar men prata eller visa gärna i någon video när du fixar läpparna, skulle vara kul att se ;)
Kape 351
Kape 351 4 månader sedan
Varför tror tjejer att ankläppar är fint. Det är INTE det. Och jag tror många killar håller med. Var naturliga så kommer ni träffa bra killar.
WIndows 93
WIndows 93 4 månader sedan
Nu har fan i mig Benji fått en såpa på TV4 där han bjuder in Bianca miljonären o familjen med kändis eliten. I mitt Sverige skickas dessa as till Kanarieöarna.. för evigt..bidrags tiggare..Benji kokar pasta med ost medan Zara Larsson skrattar år ännu 200 000 på banken.
hanna
hanna 4 månader sedan
Snacka om att titta på en cirkus! Blir lite en sån stämning
EDITS
EDITS 4 månader sedan
Snälla be din redigerare minska på ljudeffekterna. Förresten är du konstant 'svullen' på grund av allt skit du sprutat in i läppar och ansikte.
Lisa Arnold
Lisa Arnold 4 månader sedan
vill så gärna ha en typ kitchen-tour 😂 se vad bianca har i skafferiet, vad du brukar köpa hem och saker du tipsar osv!!
Lilian
Lilian 4 månader sedan
Asså 2 saker Bianca. Kan du ha någon vlogg utan reklam? Du är miljonär det är inte så att du är i starkt behov av att göra reklam på varje youtube-video. Och sedan. Ändra stilen på hur du klipper videon. Ingen tycker om den nya bolibompa stilen.
Kape 351
Kape 351 4 månader sedan
Den som har mycket vill alltid ha mer. Och utan all reklam så skulle biancas vloggar vara typ 30 sekunder
Ellie hallberg
Ellie hallberg 4 månader sedan
Får huvudvärk och illamående av klippningen. Musiken?? Hahaha vaaad händer
M Ls
M Ls 4 månader sedan
”Killar kan aldrig ta kritik” säger Bianca som alltid sätter på sig offerkoftan när ngn har något kritiskt att säga ..
Ann
Ann 4 månader sedan
Jag heter Betty jag ondrar om jag kan få dit telefonnomer 🙏🙏❤❤
Mathilda Forsell
Mathilda Forsell 4 månader sedan
E du och Philipe fortfarande tsm ❤️
Marina Ringstrom
Marina Ringstrom 4 månader sedan
Hej Du har ju pratat förut om att ni är ironiska så jag antar att ni är en aning ironiska när ni pratar om killar i denna för alla killar är ju inte likadana o en del tjejer klarar nog av att säga till killen eller mannen hur de vill ha det i den sexuella intimiteten för alla tjejer fejkar väl ändå inte hela tiden o ni tycker ju om killar. Så jag antar att ni är mycket ironiska i denna video o du blir nog tillsammans med Phillipe igen eftersom ni förut inte kunnat hålla er ifrån varandra.
Marina Ringstrom
Marina Ringstrom 4 månader sedan
@Kape 351 Tja det är kanske en aning överdrivet att atå o spegla sig flera timmar för att välja kläder men om de känner för att göra det för att de är noga så får de så klart lika väl som tjejer göra det de har lika stor rätt att välja hur de vill göra i olika situationer utan att bli kallad något glåpord.
Marina Ringstrom
Marina Ringstrom 4 månader sedan
@Kape 351 fast det är väl ändå bra om killar kan bejaka sina känsliga sidor eftersom vi alla har både feminina o manliga energier i oss men att det vore bra om vi kunde lyssna på varandra lite mer o prata om saker mer på ett konstruktivt sätt men jag vet själv att det inte är lätt när man är i de upprörda känslorna men det vore bra om man kunde det.
Kape 351
Kape 351 4 månader sedan
@Marina Ringstrom Nä det har du rätt i. Jag känner många stockholmare som inte är det. Men gott om fjollor till killar finns där.
Marina Ringstrom
Marina Ringstrom 4 månader sedan
@Kape 351 Hallå bara för att folk bor i Stockholm så är de inga fjollor för det.
Marina Ringstrom
Marina Ringstrom 4 månader sedan
Hallå bara för att någon bor i Stockholm så är de inga fjollor för det alla är ju olika o har olika lätt eller svårt för att hantera sina känslor o att ta kritik o det gäller oss alla det är väl ingen som har lätt o ta kritik som ges på ett lite fräckt o oförskämt sätt. Det skulle jag också ha kunnat bli Jag har ofta blivit tjurig o grinig över vad folk vräker ur sig så det är inte konstigt att andra också blir det Men Bianca det betyder inte att jag menar något illa mot dig egentligen o om du har blivit upprörd över vad jag skrivit så ber jag om ursäkt. För jag tycker du är fin med eller utan smink o jag vill inte såra dig.
Victoria Novak
Victoria Novak 4 månader sedan
Men snälla ta bort alla effekter man kan ju knappt kolla
INKE G
INKE G 4 månader sedan
Håller du och Asap Rocky kontakten fortfarande ?? Kram
ma e
ma e 4 månader sedan
Haha jag tycker verkligen inte klippningen är så usel som de flesta verkar anse?!
Maja
Maja 4 månader sedan
Har du fillers i ögonbrynen? Det ser ut som ett väck som det kan bli när fillers lägger sig fel. Inget hat bara undrar
Kape 351
Kape 351 4 månader sedan
Vilket liv det blivit om 2 killar hade suttit och pratat sån skit om tjejer som dom här två tjejerna pratar om killar. Att killar inte kan hångla. Man är väl alltid 2 när man hånglar. Hur bra är bianca och lovisa på att hångla. Kanske dom också är värdelösa på det.
Frida Andersson
Frida Andersson 4 månader sedan
hatar att jag gick på att köpa tanrevel..... skitar ner hela mitt badrum, blir brunt på hela handfatet och golvet !! och jag behöver typ en hel flaska för att bli brun..... köpte en nattmask från skincity som var mycket mer värd pengarna och gör mig mycket brunare.
Emma Ylitalo
Emma Ylitalo 4 månader sedan
Asså omg du är så vacker utan smink! LOVAR!❤️❤️❤️❤️❤️ ALLTIDDDDD!!!
PaintedBlack
PaintedBlack 4 månader sedan
Måste tyvärr hålla med dem flesta ang redigeringen. Det var för mycket av allt och rörigt som satan..
Sanna O
Sanna O 4 månader sedan
förstår inte varför så många klagar på klippningen i denna vlogg ??
Nova
Nova 4 månader sedan
Du är bäst älskar dina vloggar ❤️
Jenny Alexandersson
Jenny Alexandersson 4 månader sedan
Men det var väl ett jää*la gnäll på redigeringen, jag gillade den..Såå mysig video 🥰🥰
Martina Magnusson
Martina Magnusson 4 månader sedan
Testar Caias rouge, samt Rebecca Stella, plus har en rolig GIVEAWAY!!! 🤩 🤩 🤩 🤩
Irma K
Irma K 4 månader sedan
Hur många videos och vloggar har du inte gjort i samarbete med Tanrevel. Hela ditt content kommer snart gå ut på att marknadsföra din väns företag. Förstår att du förmodligen tjänar bra med pengar på grund av det men en stor del av dina vloggar går ut på marknadsföring, ta det hellre på Instagram.
Emelie Anderhök
Emelie Anderhök 4 månader sedan
Förlåt för spydig men youtube är ett jobb också vet inte om du missat det? Dvs samarbeten och reklam kommer förekomma. När du kollar på tv, och det kommer reklam, blir du lack på programmet då också eller?
Fatima [Fmk] Zairi
Fatima [Fmk] Zairi 4 månader sedan
Skägg är inga problem men de killar som inte håller tillbaka på salivet får mig att spy... liksom sluta spotta i min min 🤮
Fördomskollen
Fördomskollen 4 månader sedan
Kolla in vår senaste video där vi tar reda på folks fördomar gentemot varandra! secycle.info/lift/video/rKOXmMGBq7iQtKk
Emelie Karlsson
Emelie Karlsson 4 månader sedan
Tyckte inzoomningarna passade bra när de rabblade upp var sin sak om killar. Men annars vart det lite mycket. Men ljudeffekterna var bara roliga att de var med
Linnea Nygren
Linnea Nygren 4 månader sedan
du är bäst
Hanna Holmstrand
Hanna Holmstrand 4 månader sedan
Snälla byt redigerare. Dina videos är inte alls lika inspirerande som förr och nivån på mognaden har typ sjunkit? Vet att dina videos har varit så bra för bara nån månad sen och bakåt men nu.. nej
Shandie Hammelmos
Shandie Hammelmos 4 månader sedan
Håller med andra denna redigeringen var ju katastrof. Its all over the place.
HELGVLOGG - Arg, chockad och frustrerad
31:18
Bianca Ingrosso
visningar 840tn
HUR JAG SMINKAR MIG
57:20
Bianca Ingrosso
visningar 1mn
AVSLÖJAR allt om filminspelningarna...
15:54
therese lindgren
visningar 342tn
14 Fashions Fails Som Är Otroligt Dumma
10:32
Simon Lussetti
visningar 52tn
LIVE REACTION TO YOUTUBERS vs TIKTOKERS WEIGH-IN
19:43
2 dagars VLOGG - jag får fan skylla mig själv....
21:30
Fira julafton med oss - hur mår jag egentligen nu?
21:05
MARBELLA VLOGG PART 1 gummor
25:04
Bianca Ingrosso
visningar 345tn
ÄR JAG EN HÄXA?
21:31
Maja Nilsson Lindelöf
visningar 67tn
Jag rensar HELA min lägenhet
40:12
Bianca Ingrosso
visningar 473tn
GAME ON MARGAUX
32:56
Bianca Ingrosso
visningar 526tn
AVSLÖJAR allt om filminspelningarna...
15:54
therese lindgren
visningar 342tn
14 Fashions Fails Som Är Otroligt Dumma
10:32
Simon Lussetti
visningar 52tn
LIVE REACTION TO YOUTUBERS vs TIKTOKERS WEIGH-IN
19:43
Fake Real Estate Agent Prank!
25:59
BRÅKET EMELLAN CHRILLE & JOCKE!
1:27:09
Jocke & Jonna
visningar 266tn
James Corden Visits the Cast at the 'Friends' Reunion
11:22
The Late Late Show with James Corden
visningar 1,7mn
Is a Manual Transmission Swap Worth It?
25:43
Donut Media
visningar 1,1mn
Naod - South  (Official Music Video)
2:27
Top Guyz Records
visningar 48tn
Jimmie Åkessons replikskifte mot Stefan Löfven
3:25
Sverigedemokraterna
visningar 95tn