2 dagars vlogg - Mina tankar om restriktionerna...

  visningar 310,292

Bianca Ingrosso

6 månader sedan

- Betald reklam med Nordicfeel.se -
(I detta samarbete ges ett miljöbidrag till Vi-skogen)

Rabattkod: BIANCA20 ger dig 20% på hela sortimentet! Gäller på ordinarie priser
Gäller t.o.m. 10/12
Länk till alla mina skönhetsfavoriter: bit.ly/34Jt6JA

GHD gold styler: bit.ly/35aIySo

Oxygen Glow Mask: bit.ly/2I7MJpn

Clarins Double Serum: bit.ly/2JSlf7L

Sensai Total Lip Treatment: bit.ly/2GGWiLd

Sebastian Dark Oil Gift Box: bit.ly/38j7TLQ

Kommentarer
Jozie Music87
Jozie Music87 3 månader sedan
Har du luftfuktare hemma? Du kan ha luftfuktare igång i rummet medans du sover. Eller så kanske du redan har, vad vet jag men ett stort tips iaf 😊 Jag har precis införskaffat mig 2 st nya och jag märker redan stor skillnad. Jätteuppskattat verkligen! Min hy, mina luftvägar och framförallt ögon känns så mycket mer återfuktade. Det är väldigt torrt häruppe i Jämtland, mår såå mycket bättre nuförtiden 😊 Trevlig kväll, tjingeling! 😊
Danskasvensken✨😝
Danskasvensken✨😝 3 månader sedan
Den laddaren som inte tar så lång tid att ladda fult på mobilen ska du inte använda till mobilen det är en iPad laddare😊
Paulina Kazmierczak
Paulina Kazmierczak 4 månader sedan
Så mycket hat. Jag håller 100% med dig. Här i England är det nästan som Nordkorea och folk har fått nog. Miljoner utan jobb och 3 gånger mer självmord. Det värsta är när folk skyller och skamlägger andra. Nej man är inte självisk för man vill njuta av livet och inte vara rädd for ett virus med 99.8% överlevnads chans.
Maria Olsson
Maria Olsson 5 månader sedan
Behåll gardinerna 🥰
Carina Hagström
Carina Hagström 5 månader sedan
Pandemin är världens största bluff så festa på :)
Idun Porser
Idun Porser 5 månader sedan
Tappar hjärnceller av detdär 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Fanny Axén
Fanny Axén 5 månader sedan
jag tror inte Sverige fattar att om allt hade stängts ner under 1 manad i början , och att folk inte hittar kryphål for att aka i vag till familjen träffa vänner ga ut ... . da hade Sverige antagligen varit corona fri i dag eftersom det ar sa litet och kolla pa landerna som faktiskt har gjort exakt de inte ett enda case lever som normalt, men Sverige med sina halv dana regler och folk försöker komma undan reglerna for att ha kul!!! vi lever i en pandemi och Sverige verkar vara de enda land som bara skyller i från sig slappar in bannad flygplan sa att nya virus mutationen kommer in och inte ens sitter folk i karantän !!! jag har verkligen inga ord , jag har inte sett min familj pa ett ar!!! vi lever med munskydd sa fort vi gar utanför dörren vi kan inte träffa vänner och familj under jul ,en vi vet tt haller vi ut sa kan vi ga tillbaka till de normala snabbare! det har ar inte normalt sa hantera de pa det sättet ! nya reglerna munskydd pa rusningstid jag har verkligen inga ord inte ett enda munskydd pa tagen och liknande packat i butiker sluta lata folket ta ansvar och Stang ner landet under en kort tid det ar bättre an sa har det kommer aldrig kunna f;orsvinna sa Lange Sverige beteer sig som dom gor !!! och varenda influencer som gar pa gym, shoppar och pa resturanger
Emma Johansson
Emma Johansson 5 månader sedan
Okej Bianca LIDER med restaurangbranschen. Sjukvården? Äldrevården? Människor som blir sjuka och dör av Corona? Nej det är så synd att restauranger stänger 22 och inte 23, för de tjänar mindre pengar då. Jag känner bara HUR kan man inte förstå!
Daily Struggle
Daily Struggle 5 månader sedan
Idiot
Belle Elle
Belle Elle 5 månader sedan
Folk i andra länder har varit i 3, 4, 5 lockowns och fortfarande säger att siffrorna går upp, så, man måste ifrågasätta sig, hur klokt är allt detta med lockdowns...
alma ölund
alma ölund 5 månader sedan
Hur kan folk se upp till dig! Du är så jävla egoistisk
Tech Relations AB
Tech Relations AB 5 månader sedan
Läs SCB senaste rapport. Så många fler har ej dött 2020 än 2019 och då har de ej räknar in att vi ökar i befolkning.
Rut Willner
Rut Willner 5 månader sedan
Butiker t.ex Ica och apoteket måste vara öppet medan igen måste gå ut och äta på resturang.
Tove
Tove 5 månader sedan
Jag tycker inte Bianca sa nått dumt i denna video så förstår inte era reaktioner 😴
jan forsberg
jan forsberg 5 månader sedan
Alla som håller med om att hon är helt slut likar
Natty GJ
Natty GJ 5 månader sedan
0:45 jo det är samma sak med min familj, vi ibland pratar imun på varandra, vi höjer rösten även fast vi pratar vänligt mot varandra. Ah det är typ så det brukar gå ibland hehehe. Så jag förstår dig☺😂
Amanda Hansson
Amanda Hansson 6 månader sedan
Oj, alla dessa kommentarer som inte bara är kritik utan även hat. Bianca är mänsklig, en vanlig människa som du som läser kommentaren, och som jag som skriver.❤️ Absolut att man ska följa restriktionerna så gått man kan, men vissa människor kräver att få träffa någon vän för sin egen överlevnad, för att man ska orka psykiskt också. Vissa gamla har hållit sig isolerade i flera månader och lider något fruktansvärt psykiskt. Detta virus är inte endast en kamp mot vårt fysiska utan även psykiska. Jag tror inte alla ni som kommenterar är så himla duktiga heller med att följa restriktionerna, granska er själva först innan ni säger till någon annan att bättra sig.
Viktoria Karlsson
Viktoria Karlsson 6 månader sedan
Du frågade hur vi har de under pandemin så ville skriva lite: Jag bor i Egypten sedan snart 6 år tillbaka och både jag och min man har förlorat våra jobb pga pandemin sen i april. Vi ser här också varje dag hur fattigdomen bara ökar och ökar varje dag pga i stort sett noll turism. Vi har haft mycket mer restriktioner sen i mars här än vad Sverige haft. Men nu får vi röra oss mer fritt och vi försöker också gå på caféer och restauranger för att hjälpa dom att kunna överleva. Här är de också avstånd mellan borden och mycket som är utomhus såklart. Är dock så tacksam att vi har sol, blå himmel och ännu sommarväder varje dag 😍 Fortsätt våga säga din åsikt!
Patrik Sahlsten
Patrik Sahlsten 6 månader sedan
Jag blir så trött på alla som klagar och gnäller så fort Bianca säger något, gör något, ja andas så analyseras hennes ord i minsta detalj Oavsett om hon gör rätt/fel, jobbar eller är bara hemma. Lägg energi/tid på er själva istället, jag lovar att ni kommer må bättre Det är lätt att skriva saker bakom en skärm, saker som du aldrig skulle säga i verkligheten Jag följer Bianca för hennes vlogs inget annat. Tack för mig 🙂🎅🏻🌝⛄️
Bluesparkle83
Bluesparkle83 6 månader sedan
Alltså kom igen testa ett jobbpass inom vården så slipper du nog ha en tråkig hemma lördag kväll. Du har rätt! Ja detta gör folk arga! VÅRDPERSONAL KÄMPAR ÄVEN FAST DE ÄR HELT SLUTKÖRDA! SJUKHUSEN ÄR ÖVERFULLA, VISSA TILL BRISTNINGSGRÄNSEN! ALLA OPERATIONER STÄLLS IN! ÄVEN FÖR SVÅRT SJUKA BARN! JAG TROR DU KLARAR LITE TID HEMMA UTAN ATT FESTA ELLER SMUTTA PÅ LITE VIN PÅ EN RESTAURANG!
Vilma Kozak
Vilma Kozak 6 månader sedan
21:39 oherregud
Vilma Kozak
Vilma Kozak 6 månader sedan
Ibland är korkad Bianca men detta var next level
Madelene Jakobsson
Madelene Jakobsson 6 månader sedan
Är det någon som har mer haters i kommentarsfältet än Bianca? Om ni inte gillar hennes videos så titta inte. Hur svårt kan det vara?
Linnea Lärk
Linnea Lärk 6 månader sedan
Men snälla, snacka om att skylla ifrån sig och lägga skulden på alla andra. Är du mycket bättre än dem som står i kö till mataffärer (vilket är nödvändigt) om du tar ett fullt onödigt glas med kompisar???
Mr. Hemlig
Mr. Hemlig 6 månader sedan
Att vi sitter o låtsas om att corona är så oerhört dödlig är det som skadar samhället mest, det är inte spanska sjukan vi har att göra med. Det är inte så många fler som dör nu än under ett dåligt influensa år, det har t.o.m dött fler i Sverige i modern tid när vi inte haft corona. Om regeringen faktiskt hade lyckats med att skydda dem få som behöver det så hade alla tjänat på ett öppet samhälle. Titta istället på konsekvenserna detta har haft och kommer att fortsätta ha på samhället ekonomiskt, det är det stora bekymret vi har framför oss om detta fortsätter.
Mr. Hemlig
Mr. Hemlig 6 månader sedan
@Kape 351 ullared hade 23k besökare fre-sön. restauranger & barer kan gott va öppet så länge gekås, mall of scandinavia och andra ställen öser in folk.
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
@Mr. Hemlig Nog vet jag att det kommer drabba ekonomin i många år. Men corona ÄR allvarligt så om det krävs nedstängning så är det bara att gilla läget. Handla mat är ett måste därför kan man inte stänga mataffärer. Restauranger är INGET måste. Och jobba är också ett måste.
Mr. Hemlig
Mr. Hemlig 6 månader sedan
@Kape 351 Om idioter som jag? precis för du vet ju hur jag lever. Men om det är dagisnivå så.. Om inte idioter som du hade vart så in i helvete närsynta så att du inte ser längre än näsan räcker, så hade du nog med förstått att dem ekonomiska effekterna av att stänga ner ett samhälle kommer att påverka flera generationer. Det är väldigt ironiskt att folk verkar tro att man löst gåtan med smittan om man stänger ner restauranger tex, samtidigt som det står 15 stjärnor och hostar ner varandra vid chipshyllan på Ica eller i fikarummet på jobbet, eller att man kan vara 5 tusen inne på mall of Scandinavia.
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Nu behöver man ju inte dö för att det ska vara allvarligt. Det är många som är riktigt dåliga länge efter covid19. En arbetskamrat har nu varit borta från jobbet i mer än 3 månader och ännu är långt ifrån bra. Men du kanske tycker det ok att vara andfådd för minsta lilla och orkar ingenting. Eller det kanske är ok som en kompis tjej att ha feber i 5 månader. Hon är 27 år. Hade idioter som du tagit corona på allvar så hade läget kanske varit ett annat. Och varför skiter du i vårdpersonalen som sliter som djur och är totalt utarbetade. Och nej jag jobbar inte i vården.
Emma Olivia
Emma Olivia 6 månader sedan
Det är så oroande att du med din okunskap når ut till så många
Axel Byström
Axel Byström 6 månader sedan
Vadå ska film inte handla eller asså MÅSTE du ha ett glas vin
Alva
Alva 6 månader sedan
Var är Philippe?
Anya Jonsson Lindh
Anya Jonsson Lindh 6 månader sedan
Corona sprids där man är många människor... Men vi har alla EGET ANSVAR och att skylla på att andra gör något och att det då är okej för dig att göra samma sak är ju helt fel. Och som du sa man kan sprida smittan hemma om man är mindre än 8 personer därför är en av rekomendationerna att man bara ska umgås med dem man bor med eller dem i nära relationer. Och inte gå runt och träffa massor med olika människor varje dag
Ela A
Ela A 6 månader sedan
Never never agreed more on your thoughts about restrictions. Actually contrary to this dumbass comment section, my respect just elevated for you. And by the way 99.98% survival rate for everyone with no underlying health conditions and this comes from a doctor scientist.
Ela A
Ela A 6 månader sedan
@Kape 351 and ps!! what the hell happened to flu, ever wondered? magically disappeared ha? not so much. Ever wondered why?
Ela A
Ela A 6 månader sedan
@Kape 351 alot? by what standard? ALOT?I have researched this and you are wrong. She actually as an influencer is dealing with things far better than every single average human. If 99.98% survives and 85% plus are asymptomatic then your theory and statement is moot. Because it leaves no room for "alot". Furthermore, this whole ordeal of this fucking virus has been to drive a fear mongering propaganda machine to scare people into obedience. Go and check the 1000s of doctors who are being censored and speaking up about agains this shit virus. So sick and tired of people being scared without using their critical thinking and understanding, this is much bigger than omg a virus that has 99.98% survival rate. Go get a class in statistics while u are at it. Cause if 99.98% survives then there is no room for ALOT.
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
99,98% survive. But a lot more than that get serious sick.
Tea Norgren
Tea Norgren 6 månader sedan
Ha kvar gardinerna
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Hoppas de var as trevligt och as gott... Du tar på dina vänner och kramas och skålar och sitter trångt och mysigt. Vad i...?? 🤯
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Själv har man inte träffat kompisar eller familj (som inte bor under samma tak) sen i mars. Fick fira min födelsedag med sambon framför tvn. :) Jag har haft lust att gå i affärer och vill också testa nya kläder osv. Men jag tar mitt ansvar. Eftersom jag kan stanna inne (behöver inte lämna lgh för att kunna jobba), så är jag inte heller ute. För jag måste INGENTING. Jag tycker det är såklart är tråkigt.. speciellt när man ser andra leva livet som om ingenting. När andra solade och åt glass med kompisar eller badade i havet i midsommras satt jag i min lilla lgh med fönstren öppna för vår lgh är bastu på sommaren. Men men 🤷‍♀️ Jag förväntar inte mig att alla ska göra som jag. Men seriöst förväntade jag mig i vårast när folk fick panik - att folk inte skulle små handla och mysa med kompisar. Även nu. Men men. Jag är ju inte kändis eller värd mer så jag får väl bara sätta mig ner i båten. :D men besviken är jag. :)
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Om de var viktigt så är jag 27 år. Att vara ute och festa hade ju varit kul. 🤷‍♀️
Ella J
Ella J 6 månader sedan
Håller med dig, Bianca. Det finns ingen logik i restriktionerna. Folk kan minsann shoppa runt, gärna i second hand butiker eller gå i BLM demonstrationer men Gud förbjud att man har 9 personer hemma eller att företag serverar alkohol för sent... Samma alkohol som folk bara kommer att dricka tidigare🙄
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Kanske du skulle läsa restriktionerna. Du verkar då inte ha fattat dom.
Farida Jezyk
Farida Jezyk 6 månader sedan
Jag förstår vad du menar! Kan t om vara ett hushåll där en har covid och ingen annan annan får. Fast dom delar allt och det är himla konstigt. Sen kan en i en annan familj få och alla blir smittade under samma tak.. så konstigt 🤔 Jag håller med! NÄR ska det börja lugna ner sig och återgå till normalt eller kommer det ens bli normalt igen?! 😏
Vera Pavlovic
Vera Pavlovic 6 månader sedan
men gud kan folk bara sluta vara så fruktansvärt hatiska
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Hatiska?? Nä men kritiska
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Ja gud tänk om folk kunde bete sig.. typ ta ansvar att inte sprida covid mer än nödvändigt. 🤷‍♀️ så himla taskigt lixom!
Junii Lindahl
Junii Lindahl 6 månader sedan
Men snälla sluta uttala dig om corona när du uppenbarligen har NOLL KOLL?? Du säger ju själv att du ”inte är någon expert”, så då kanske du ska hålla dig borta från ämnet helt. Även om det är dina egna personliga åsikter och tankar gällande restriktionerna, så sprider du så mycket desinformation att det kan bli skadligt. Det suger för oss alla just nu, men vi måste aktivt göra det allra bästa TILLSAMMANS för att få ett stopp på den ökade smittspridningen. Tror vi alla skulle vilja återgå till det normala helst igår, men det kan vi inte. Nej det är inte så mycket vi kan göra nu som vi brukar göra kanske, men det är faktiskt en pandemi som pågår. Sjukvården går på knäna och sliter sönder sig själva pga enorm stress och överbelastning, och människor förlorar sina nära & kära utan en möjlighet att få ta farväl. Så att avstå från den där utekvällen med kompisgänget känns faktiskt inte så sorgligt med tanke på de rådande omständigheterna just nu. Du kanske ska ta tiden till att faktiskt titta på presskonferenserna och läsa på lite mer om allt det här innan du uttalar dig och extrem desinformation på din stora plattform. Man kan se dom i efterhand om man inte har möjlighet att se dom när de sänds live.
Ellen Millqvist
Ellen Millqvist 6 månader sedan
Varför är du, Bianca så jävla naiv vad gäller covid 19???? Läs på lite och börja fatta att det är en pandemi alltså i hela världen! Så många dör dagligen, jag jobbar inom vården.... Såna människor som du gör mig så ledsen och besviken! Du har ett naivt, drygt beteende och pga såna som dig sprids smittan vidare så snabbt utan att du lägger en tanke på oss inom vården, allt vi gör,hur fruktansvärt överbelastade vi är... Fan va fruktansvärt förbannad jag blir!!! Du är ju en förebild för många men jag kan inte förstå varför. Visa istället dina följare hur man faktiskt ska bete sig i en pandemi,läs på och VAKNA!!
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Hur ska bianca kunna läsa på. Då måste hon ju först lära sig läsa. En miljon tack till dig ellen för att du kämpar och sliter inom vården. Du är ovärdelig❤
Daria Monciu
Daria Monciu 6 månader sedan
💪🏽
Hanna Å
Hanna Å 6 månader sedan
Släpp lös corona!! 👏
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Bianca och hennes polare gör nog allt dom kan för att släppa lös corona. Det är därför sjukvården i skockholm har överfulla sjukhus.
Jumbo Smurf
Jumbo Smurf 6 månader sedan
Det sprids via droppsmitta , alltså när du nyser, hostar o pratar då de kommer saliv o snor. Det sprids även via luften då de var nått sjukhus som hade lokaliserat smittan via ventilationssystemet från dom med covid till andra ställen. Genom att du sitter framför någon o pratar så sprids de. Hostar du utan att hålla för så sprids de, nyser utan att hålla för så sprids det. Nyser/hostar du i handen o sen tar dig i ansiktet eller i en vara så sprider du de vidare till andra. Bakterier varar i flera timmar i ens hem o tvättar du inte händerna eller spritar händerna så sprids de vidare. Absolut att de inte bara är vi yngre som sprider det vidare, men de är vi i den yngre generationen som bryr oss mindre då man tror man är odödlig o kan göra va man vill. (Jag är 25 år därför skriver jag vi då jag räknar in mig själv) Jag lever med en sambo som är i riskgruppen o han är 26år. Vi tänker oss för, jag vill inte ha på mitt samvete att jag kan ha orsakat att någon blir sjuk. Jag sitter hemma varje helg, träffar bara dom jag alltid träffat även innan pandemin o att man även bara träffas om vi har 0 symptom.
J
J 6 månader sedan
Why are you sitting so close in the restaurant? Don't you have to have 1 meter between you? Like the other countries?
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Yes there are similar rules on our restaurants. At least 1 meter. But bianca is to stupid to know what 1 meter is. And she also don't give a damn.
Pernilla Henriksson
Pernilla Henriksson 6 månader sedan
Hoppas folk fattar bättre än att lyssna på det där..Du kan fortfarande bära på smittan som smittar andra. Restriktionerna gäller ALLA! Det här är att pissa på all vårdpersonal samt alla oss som isolerar oss och inte träffar folk pga riskgrupp.
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Tyvärr har inte folk fattat att bianca pissar på alla. Hon skiter väl i hennes följare bara hon får lura unga tjejer att köpa svindyrt smink som dom inte ens behöver
Cerebralparais
Cerebralparais 6 månader sedan
Vi har fullt på sjukhusen och hoppades på att med den nya restriktionerna kunna förvänta oss att det svenska folket äntligen kan ta detta virus allvarligt. Men din attityd säger helt emot våra förväntningar...vården går på knäna och du tycker att det är tråkigt att du måste beställa mat? Tänk på andra människor, skydda dem äldre och dem utan immunsystem då dem inte kan skydda sig själv. Detta är ingen tid för att vara självisk.
Adriana von Sydow
Adriana von Sydow 6 månader sedan
Problemet i det du säger är bara att ja, det kanske är köer i matbutikerna ibland. Men det är något man MÅSTE göra, alltså handla. Och du måste inte sitta på en restaurang? Ingen tvingade dig
Ulrica Nilsson
Ulrica Nilsson 6 månader sedan
Tjejen vet inte vad hon pratar om. Sätt henne att jobba på IVA en vecka så flickan vaknar.
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Nä gud.. tänkt så mycket hon hade smittat runt där inne pga ignorans 😰
Bitchen Chubby
Bitchen Chubby 6 månader sedan
Vad är de som är så farligt att inte träffa någon? Jag kan va hemma flera dagar utan att ens prata med någon via sociala medier eller sms och samtal. De massor att göra i ett hem liksom🙄
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Håller helt med dig. Inga som helst problem att vara hemma
Izabella Wigh
Izabella Wigh 6 månader sedan
De ju så kul att samhället stänger gymnasieskolorna så att vi får sitta och göra precis ingenting förutom att plugga...och att de som faktiskt har lite möjlighet att träffa någon vän osv sitter på röven och klagar på att ”jag har inget att göra”. Jamen, välkommen till min värd och tack samhället för att det är vi som ska offras...🙄
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Göra ingenting? Du får ju promenera, springa, läsa, kolla tv, städa och en massa annat
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Byt ut ordet blåst mot ordet bianca.
Carro93
Carro93 6 månader sedan
Men snälla? Hur icke påläst kan man egentligen vara? Det du säger om corona är bara 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Astrid-Ingalill G
Astrid-Ingalill G 6 månader sedan
Du är såå klok Bianca! 👍 🙏 👏 😉 ❤️
Astrid-Ingalill G
Astrid-Ingalill G 6 månader sedan
Men du är ju förfasen frisk? Varför ska du vara inne då? Om någon smittar dig.. Vad har då den personen för ett ansvar... Du får ursäkta men detta är fan i mig löjligt.. Ni kommer snart få vetskap om hur allt ligger till.. Allt är mest bara lögn.. Jag litar inte ett skvatt på våra politiker längre.. Eller dessa korrupta fake media 🤔🤨
Elin Lindström
Elin Lindström 6 månader sedan
@Giniz J Ja men eller hur? Blir typ ledsen över att det finns människor med så mycket ignorans när andra inte har något annat val än att behöva sitta inne hela dagarna för att andra inte tar sitt ansvar :(
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Jag blir fan mörkrädd.. det här är varför jag önskar lock down för att folk kan ju inte tänka själva. Och sverige kommer aldrig kräva att vi ska stanna inne. Så ”astrid” kan fortsätta försvara sitt och andras korkade beteende. 😩
Elin Lindström
Elin Lindström 6 månader sedan
Att läsa detta ger mig hopp. Blir såå glad av att se att det finns människor som verkligen tar sitt ansvar. Kan inte annat än hålla med dig. Vården gör ett grymt bra jobb
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
@Elin Lindström Jag jobbar inte själv i vården och har inget med vården att göra. Jag har full respekt och tycker alla inom vården gör ett grymt bra jobb och ska ha en miljon rosor för det. Jag är bara en enkel traktorförare.
Elin Lindström
Elin Lindström 6 månader sedan
@Kape 351 Sett dig kommentera flertalet gånger. Tack för det! Är glad att det finns fler som håller med/ser allvaret i detta. Tack igen.
Astrid-Ingalill G
Astrid-Ingalill G 6 månader sedan
Du har sååå rätt Bianca... Hu kommer det sig att stora varuhus får ta in smockfullt med folk, och små butiket får stänga, även restauranger får heller inte ta in så mycket... Tycker det borde ringa en liten klocka i folk nu.. Något stämmer inte.. Och jag kommer inte ge dig skit.. Tycker du har sååå rätt... 👍 😉
Astrid-Ingalill G
Astrid-Ingalill G 6 månader sedan
@Giniz J Men varför tror du jag är ett troll? Det är väl senare ni som är troll som går på allt som skrivs och sägs.. Jag har skrivit under på att denna epidemi inte är någon epidemi... som båda svenska och utländska läkare vill förmedla.. och att bära munskydd så mycket som folk gör är en större hälsofara..allt detta beskrivs i brevet från dessa läkare... de må väl för fasen veta bättre en dig? Kom ut ur garderoben nu.. Här har du länken om du inte tror mig.. m.facebook.com/drsannaehdin/posts/3676782969010542?d=m
Elin Lindström
Elin Lindström 6 månader sedan
@Astrid-Ingalill G Ingen i Sverige MÅSTE ha munskydd, men det finns folk som använder det iallafall. På sjukhusen måste de använda antingen munskydd, visir eller både och. Detta pga att skydda patienterna som kommer in. Du kanske ska fundera över att börja använda munskydd också?
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Hahah men hjälp! Säg att du är ett trollkonto? 😂
Elin Lindström
Elin Lindström 6 månader sedan
@Astrid-Ingalill G Och du har gjort research på detta? För man ska väl inte tro på allting som står på Facebook?
Elin Lindström
Elin Lindström 6 månader sedan
@Astrid-Ingalill G Det är personalbrist pga att det från början aldrig fans tillräckligt med personal på sjukhusen. Dags för dig att förstå hur det hela funkar? Folk ligger på IVA och kämpar för sina liv, medan du sitter här och försöker lura i folk att denna pandemi inte existerar? Var Spanska Sjukan också bara en influensa?
Äppel gudinnan
Äppel gudinnan 6 månader sedan
Behåll gardiner
Michaela Eriksson
Michaela Eriksson 6 månader sedan
Jag själv är i riskzon och har varit hemma sedan i mars och knappt gjort någonting, jag har medöftt hjärtfel, jag har gjort 5 operationer sedan 2014. och inte förrän nu börjar det bli bättre men har fortfarande problem och sedan har vi då viruset som gör så jag knappt heller kan gå på mina sjukhus besök. Träffar knappt mina släkt och mina nära vänner på grund av omständigheterna, tänk för dig snälla för någon gångs skull.Du behöver inte alltid gå ut och äta vart annan dag eller träffa dina kompisar, det kan vänta. Du behöver inte gå på Spybar eller olika barer i stockhlm, ta en drink där hemma och BARA umgås med dem du gör vardagligen antingen hemma hos dem eller hos dig, INTE gå i affärer eller på restauranger vilket kommer att sprida covid. Tror fan knappt du har förstått hur allvarligt situationen är. Jag har haft en vän till släkten som har dött i corona. Folki världen dör. Över 300 000 har dött. Vet inte exakt numret, tror du får ta en rejäl tankeomställning. Besviken.
WIndows 93
WIndows 93 6 månader sedan
Alltså testa Sasha plutts öronvax med honung...1200 kr. Säg Lidingö o få 12% rabatt. Läppstift för bebisar endast 795 kr. Caia äta gott på baren få sen ont i maggen.
Andrea
Andrea 6 månader sedan
14:40, 18:23 , 20:43 - ingen kommentar 🙃
M
M 6 månader sedan
Ladda ner tinder och swipea lite
Julia Nilsson
Julia Nilsson 6 månader sedan
Asså måste bara säga du har såååå grym vlogg! Älskar att få lite tips på olika produkter. Har börjat med Sebastian Dark oil och den är GUDOMLIG! Tänkte kolla vet inte om du nämnt det men kan du några bra hårborstar för torrt, tunt och frissigt hår?
Cobra
Cobra 6 månader sedan
Bianca är så IQ befriad så det är synd om henne kommer det någonsin något smart ur hennes mun
A E
A E 6 månader sedan
Bianca ger ett ansikte till begreppet ”blåst”
Emilia Sandin
Emilia Sandin 6 månader sedan
Vart är morgonrocken från?
Sabine Johansson
Sabine Johansson 6 månader sedan
Behåll gardinerna, tycker det ser mysigt och ombonat ut🥰
Marita Andersson
Marita Andersson 6 månader sedan
Här kommer en historia från mig till dig 💃 Vad ska du äta idag ? Jag ska äta ko vid 19 tiden .Alltså co vid kl 19 🤣🤣
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Haha! Den var faktiskt kul 😂
Sanna
Sanna 6 månader sedan
Du var inne på Zara och shoppade. Shoppade i Corona tider. När regeringen säger att det är slut med nöjesshoppandet så är du ute och nöjesshoppar, äter på caféer och restauranger. Detta är så in i helvetes vidrigt och respektlöst. Du behöver inte mer kläder, skor m.m så det måste handlas under en pandemi. Handla på nätet men spring inte runt och nöjesshoppa i fysiska butiker. Du tar inget ansvar!! Sen är du ambassadör för Ellas änglar. Barn som kämpar för sina liv och extra mycket nu i pandemi tider och du skiter fullständigt i detta och tar inget eget ansvar. Dålig förebild.
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
@Kape 351 true 🙈
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
@Giniz J Hon har iaf inte förstånd att förstå vad restriktioner är för nåt. Så nej hon är inte en vanlig människa. Hon är mer blåst än vanliga svenssons.
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Hon är ju ingen ”vanlig” människa så restriktionerna gäller nog inte henne. 🤷‍♀️😂
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
Håller helt med.
EternalBreton82
EternalBreton82 6 månader sedan
Yisses vad mycket hypokondriker i kommentarsfältet. Dödligheten på det här viruset är väldigt lågt. Inte mycket värre än vanliga säsongsinfluensan (ja folk dör av den också). Viruset är väldigt hypat av media och politiker. Skärp er och fortsätt leva era liv istället.
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
@EternalBreton82 Jo det är skit. Tyvärr är det ju ingen som vet i förväg hur sjuk dom kommer bli. Självklart kan vi inte sluta leva. Men vi kan avstå mycket och respektera restriktionerna. Tyvärr verkar såna som bianca inte bry sig ett dugg.
EternalBreton82
EternalBreton82 6 månader sedan
@Kape 351 Verkligen skit för dem som drabbats med långsiktiga besvär... Skit att vi fick hit viruset från Kina överhuvudtaget. Hoppas folk kommer ihåg vilken skada ett virus från främmande länder kan göra. Men okej, ett fåtal drabbas riktigt illa, ja. Men det betyder inte att vi ska sluta leva våra liv. Låt det vara upp till var och en, så kan de som vill välja att isolera sig. Stoppa spridningen är kört redan, viruset är här nu. Vi kommer behöva dras med det. Kanske kommer det bli återkommande som vanliga influensan. Men vi måste fortsätta våra liv ändå, det är vad jag tycker.
Kape 351
Kape 351 6 månader sedan
@EternalBreton82 Det stämmer säkert. Men man behöver ju inte dö för att det ska vara allvarligt. Jag har arb.kamrater som haft feber i 4-5 månader. Och jag har en arb.kamrat som varit borta i månader pga. att hon knappt orkar göra nånting. Men visst. Om du vill vara en av dom som kanske sprider viruset vidare så ok.
EternalBreton82
EternalBreton82 6 månader sedan
@Kape 351 Väldigt tråkigt med de som verkligen råkar illa ut av det så klart. Men faktum är att enstaka fall inte kan beskriva läget. Statistiskt sett är viruset inte speciellt dödligt. En läkare uppskattar det till 0,03 %. De allra flesta som dör är multisjuka äldre. "Om man ska göra en uppskattning har säkert 1 000 000 svenskar under 70 år haft Covid-19 vilket ger en dödlighet på 0,03 % om man får sjukdomen." drcovid.medium.com/en-alternativ-syn-p%C3%A5-covid-19-och-de-%C3%A5tg%C3%A4rder-som-vidtagits-med-anledning-av-pandemin-5fd62582e395
EternalBreton82
EternalBreton82 6 månader sedan
@Giniz J "Om man ska göra en uppskattning har säkert 1 000 000 svenskar under 70 år haft Covid-19 vilket ger en dödlighet på 0,03 % om man får sjukdomen." drcovid.medium.com/en-alternativ-syn-p%C3%A5-covid-19-och-de-%C3%A5tg%C3%A4rder-som-vidtagits-med-anledning-av-pandemin-5fd62582e395
Rebecca Lundh
Rebecca Lundh 6 månader sedan
Jag har haft ett rejält tufft år för mitt företag, jag hoppade och blev 100% egenföretagare lagomt till när krisen skulle slå till. Så jag har nog haft ett tapp på 300.000 på av och ombokade bröllop. 🖤
WIndows 93
WIndows 93 6 månader sedan
Herregud tvätta med vann kärring.
WIndows 93
WIndows 93 6 månader sedan
Så jävla bortskämd..spy bar????? Spyr..
WIndows 93
WIndows 93 6 månader sedan
Hon snörvlar ojojoj smittar.
Marielle Jorda
Marielle Jorda 6 månader sedan
oavsett hur det sprids gör inte ett fel två rätt
Maja 03
Maja 03 6 månader sedan
Skäms man inte när man gör sådana konstiga uttalande? 😂😂 Fyfan vad respektlöst mot vårdpersonal . Nu förlorade du nyss en prenumerant
Ezz
Ezz 6 månader sedan
Tack för förståelsen för oss som jobbar inom vård och omsorg. Tack som fan Bianca. Verkligen.
Sandra -
Sandra - 6 månader sedan
Restaurangerna och krogarna får anpassa sig för att överleva konkurs, de har möjligheter. Du får anpassa dig efter restriktionerna för att inte sprida smitta, simple as that.
Sandra -
Sandra - 6 månader sedan
Ogilla videon så den inte hamnar i rekommenderade och yngre samt lättinfluerade människor ser det här
Elvira Ottengren
Elvira Ottengren 6 månader sedan
Wow du sitter hemma en dag.... somliga sitter isolerade dygnet runt. Andra jobbar inom vården och går på knäna pga människor som du. Hur kan man vara så trångsynt?🤦‍♀️
Hanna Björkman
Hanna Björkman 6 månader sedan
Aleksandra sa "nää ha kvar gardinerna tycker jaag!"
Sophia N
Sophia N 6 månader sedan
Och du är ju inte ens hemma?! Du vloggar och säger att du varit i butiker, visar på dina stories att du är på olika platser. Sluta klaga. Sköt dig.
Sophia N
Sophia N 6 månader sedan
Du behöver verkligen läsa på. Om mycket.
Annie Olsson
Annie Olsson 6 månader sedan
Blir så ledsen när jag hör på det här / mvh en utsliten vårdpersonal
Maria Olsson
Maria Olsson 5 månader sedan
Över vad ? Att hon längtat till att allt öppnar igen?
Helen Lindell
Helen Lindell 5 månader sedan
Linnea Lärk
Linnea Lärk 6 månader sedan
Tack för allt du gör!!
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Jag är så ledsen för att ni inte får mer respekt. 😩 Jag gör mitt iallafall / mvh hon som har varit isolerad sen i mars/slutet av februari.
Elin Lindström
Elin Lindström 6 månader sedan
Tack tack tack för allt ni gör. Kan verkligen inte tacka er nog. ❤️
Marcus Marcus
Marcus Marcus 6 månader sedan
Det där med laddaren, i princip är det bara Iphone som kommer med en svag adapter.
Alltidjag
Alltidjag 6 månader sedan
Bianca :jag har respekt för restriktionerna, gnäller på smockfulla butiker och att folk står i köer och att corona minsann också sprids där Also bianca : idag var jag in på Zara och handlade lite kläder
Agnes Olsson Fisk
Agnes Olsson Fisk 6 månader sedan
Har Benjamins kollegas barn som var försvunnet kommit tillbaka?❤️
PernillaTyraシ
PernillaTyraシ 6 månader sedan
Sandra hittades drunknad 🙏🏼😢
Milla “Bullfika” Haag
Milla “Bullfika” Haag 6 månader sedan
Jag håller fan helt med dej angående det du säger... Jag jobbar på IKEA och där verkar inte en jävel bry sej om dethär, är fucking folk ÖVERALLT, alla åldrar, men det klagar ingen på, men dom klagar på, som sagt, tre polare som går och dricker vin på en servering. Fan hellre det, man stödjer också den serveringen i dessa tider.
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Varför måste vi acceptera något av det? Jag tycker folk som går på ikea och små myser är lika korkade som dom som små handlar eller går ut och dricker vin med polare.
Veronica Veronica
Veronica Veronica 6 månader sedan
Väx upp Bianca!!!
Emma A
Emma A 6 månader sedan
jag är bara här för att läsa kommentarer från hysteriska människor som tror Bianca bryr sig om vad dom tycker LOL
Liv Hemström
Liv Hemström 6 månader sedan
Omg!!! Mer hauls 🥰🥰😍😍
jennpersson
jennpersson 6 månader sedan
7067 st i Sverige har dött av corona och du gnäller över att du inte kan ta ett glas vin med dina vänner eller äta ute? En dag kanske det är någon du står nära som ligger så sjuk på sjukhuset och du har ingen kontroll över det! Tänk Bianca! Vi kommer aldrig igen kunna krama våra nära och kära om du/ni fortsätter såhär! Skärp er! Det finns viktigare saker!
Rebecka Lundström
Rebecka Lundström 6 månader sedan
Nu är ju smittspridningen bland unga den största delen just nu! Det är ju anledning till att gymnasieskolorna stänger. Det är ganska solklart att du inte är en expert. Du har inte träffat någon under EN dag?! Det är ju rimligt just nu att träffa så få man bara kan...alla dagar.
Kristin Lilja
Kristin Lilja 6 månader sedan
Så trött på att typ inte en enda jävla influencer kan vara föredömlig o bara göra kloka utlåtanden.
Kristin Lilja
Kristin Lilja 6 månader sedan
@Jenny Eliasson ja, jag håller med! Hon är en av de influencers som verkligen använder sin plattform på ett bra sätt
Jenny Eliasson
Jenny Eliasson 6 månader sedan
Jo Therese Lindgren hade en live med statsministern för att prata om Corona. Hon är bra!
Emelie Filhage
Emelie Filhage 6 månader sedan
Haha men snälla, va alla hatar. Absolut, vi lever just nu i en pandemi med restriktioner osv, men trots det kan man inte utesluta sitt sociala liv. Så länge Bianca (och alla andra) tar sitt ansvar genom att stanna hemma vid förkylningssymptom, tvättar händerna och håller avstånd mm så tror jag inte att det är ett så stort problem att gå ut på restaurang ett par gånger. Människor är sociala individer och behöver ha sällskap för att må bra
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
Vi föredrar att covid dödar människorna runt oss än att kräva av befolkningen att stanna inne. Lättare att peka finger åt covid än att stå emot allas gnäll om att de är ju tråkigt hemma.
Giniz J
Giniz J 6 månader sedan
För att vi bor i sverige och vill inte sätta krav på varken oss själva eller andra. Blir ju så jobbig stämning!
Emelie Filhage
Emelie Filhage 6 månader sedan
Hade man inte fått käka på restaurang hade de varit stängda med order från regeringen, men nu är det ju faktiskt inte så, man får äta på restaurang :)
Lizette Svensson
Lizette Svensson 6 månader sedan
Ursäkta men du behövde väl inte gå och handla när du har så otroligt mycket snacks hemma? Skåpen/frysen ALLT är ju så fulla som jag aldrig sett hemma hos nån innan, men du ger dig ändå ut att handla när alla ombeds att undvika att röra sig bland folk/gå i butiker? Sjukt onödigt! Alla måste uppoffra just nu och hålla sig undan folkmassor och andra sociala ställen??
Amanda M
Amanda M 6 månader sedan
Men alltså snälla. Läs på. Kolla på nyheterna. Kanske bjuda in experter och prata med dem. Sen uttala dig, sprid inte desinformation. Och om du lider med restaurangbranschen nu, då kommer du GARANTERAT lida sen när all vårdpersonal bränt ut sig, och är sjukskrivna. Finns andra sätt att stötta restaurangbranschen på än att vara på plats.
idoda97
idoda97 6 månader sedan
Så Pernilla berättar för dig att det är unga som sprider detta.. hon som själv åker till Gekås mitt under rådande pandemi... 😳😖 Att folk går ut för att nöjesshoppa i dessa tider är sjukt...
Alma Johansson
Alma Johansson 6 månader sedan
Denna videon har jag kollat på 5 gånger nu, älskar den.
Alli Evelina
Alli Evelina 6 månader sedan
"Alltså jag är inte sugen på nånting hemma. Hur tråkigt är det? Måste behöva beställa igen..." nej men HERREGUD jag STORKNAR, lmao aldrig hört en sådan priveligerad mening
Alli Evelina
Alli Evelina 6 månader sedan
Tänk på att den adapter du använder för att ladda mobilen bör ha tillräckligt med resistans så inte volttalet i telefonen så inte batteriet går sönder, det går snabbare att ladda men kan också förstöra luren✌
Ella E
Ella E 6 månader sedan
Ta booort gardinerna!!
Annie D
Annie D 6 månader sedan
Behöver inte skriva något om varför det du säger är fullständigt verklighetsfrånvänt för det har så många andra redan gjort. Jag vill bara poängtera för dig att man inte kan avfärda kritik innan man får den genom att säga att man "kommer få så mycket hat för detta". Det enda du gör när du säger så är att säga till dig själv att all kritik du får är "hat" vilket du väntat dig och därmed kan avfärda. Otroligt pinsamt att avfärda kritik på det sätt du gör. Du tjänar pengar på oss följare, visa oss lite respekt och sluta avfärda allt vi säger med att det är "hat". Jag tror att du redan vet allt om restriktionerna folk skriver, men det är så mycket lättare att inte lyssna och säga att det är "hat".
Diana Riverjackson
Diana Riverjackson 6 månader sedan
Lite så ja. Hela hennes inkomst är pga oss.
Hedvig
Hedvig 6 månader sedan
Tack gode gud att alla som kommenterar verkar ha mer vett iallafall!!
FYFAN VAD DYRT DET VAR....
29:29
Bianca Ingrosso
visningar 523tn
Love to prank my husband😂 #shorts
0:13
Tsuriki Show
visningar 93mn
EN HELT LEDIG MÅNDAG
29:32
Bianca Ingrosso
visningar 532tn
Q&A VLOGG - Vad tjänar jag mest pengar på??
31:04
Bianca Ingrosso
visningar 685tn
Problemet med mina tuttar..... bröstoperation???
28:59
HELGVLOGG - Familjehäng & MASSA mat
29:50
Bianca Ingrosso
visningar 589tn
3 dagars vlogg - Har jag alkoholproblem?
39:18
Bianca Ingrosso
visningar 590tn
Ska jag våga göra detta?!?!?!
27:58
Bianca Ingrosso
visningar 317tn
HOUSE TOUR!!!!
30:54
Bianca Ingrosso
visningar 1mn
Love to prank my husband😂 #shorts
0:13
Tsuriki Show
visningar 93mn
If you laugh you get cancelled...
14:13
MoreSidemen
visningar 2,5mn
Is a Manual Transmission Swap Worth It?
25:43
Donut Media
visningar 1,1mn